RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brandweermannen brengen doodzieke collega indrukwekkend eerbetoon

APELDOORN - Zo'n 60 brandweermannen hebben maandagavond in Apeldoorn een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan hun ernstig zieke collega. Ze bedankten hem voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en collegialiteit.

Brandweerman Henk kreeg afgelopen week te horen dat hij is uitbehandeld. Dit verdrietige nieuws maakte zo'n indruk op zijn collega's van de brandweer Apeldoorn, dat zij besloten hem een hartverwarmend eerbetoon te brengen. Ze reden daarvoor met twintig brandweerwagens naar zijn huis.

Aanvankelijk was het de bedoeling om dit eerbetoon aanstaande zaterdag te brengen, maar door de snel verslechterde conditie van Henk besloten de brandweermannen het maandag al te doen.

Beelden van het indrukwekkende eerbetoon:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn