RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bubbels en muzikaal vuurwerk in de Hofstad

De Vereniging Apeldoornse Jeugdorkesten en Muziekvereniging Prins Bernhard geven op zaterdag 19 januari gezamenlijk hun Nieuwjaarsconcert met als titel ‘Bubbels & Vuurwerk!’ Bijna honderd musici die samen muziek maken! Met een uniek en breed scala aan muziekinstrumenten belooft het een gevarieerd programma te worden, met klassieke meesterwerken, spannende filmmuziek, pop, jazzy tunes en nog veel meer. Na al het muzikale vuurwerk is het tijd voor nieuwjaarswensen, het proosten met bubbels en gezellig nakletsen onder het genot van een drankje en warme snacks.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar: aan de balie van GIGANT, Nieuwstraat 377 Apeldoorn, website GIGANT (https://www.gigant.nl/concerten-clubnachten), en voor aanvang aan de zaal. Toegang: € 6,00 (€ 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar), inclusief glas ”bubbels” na afloop.

De aanvang 19.30 u in zaal De Hofstad aan het, Hofveld 52 in Apeldoorn Zuid.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn