RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Burgemeester sluit per direct woning na schietincident Apeldoorn

APELDOORN - Een woning in de wijk De Heeze in Apeldoorn is donderdag per direct gesloten. Dat besluit, afkomstig van de burgemeester, volgt na het schietincident in de nacht van zondag op maandag. Meerdere mensen raakten toen gewond in de straat De Sikkel.

Door: Bastiaan van Blokland

Het schietincident vond plaats vroeg in de nacht. Om meerdere incidenten te voorkomen, is besloten de woning te sluiten, aldus de gemeente Apeldoorn.

Mensen die regelmatig verblijven in het pand wordt verzocht elders hun heenkomen te zoeken, het pand te sluiten en ook gesloten te houden. Vanwege de privacy doet Apeldoorn geen verdere mededelingen.

Oorzaak van het incident eerder deze week ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Vijf mensen zijn aangehouden. De politie onderzoekt of het verband houdt met een schietincident op 4 november in de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn