RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Busje crasht op A50 na achtervolging door politie

KLARENBEEK - Op de A50 bij Renkum is zondagavond een ongeluk gebeurd na een achtervolging door de politie. De rijbaan in de richting van Arnhem is daardoor tijdelijk dicht.

Een busje is rond 18.30 uur gecrasht, ter hoogte van de afslag naar Renkum en Doorwerth. Een politieauto heeft het busje geraakt. Waarom het busje werd achtervolgd, is nog niet bekend.

Zowel de politie, brandweer als een ambulance zijn bij de plek van het ongeluk aanwezig. Een inzittende is gewond geraakt, meldt een correspondent. Ook raakte het busje beschadigd en is een verkeersbord gesneuveld.

Het verkeer richting Arnhem wordt over de op- en afrit geleid. Ook is er een omleiding ingesteld over de A15 en A325 voor weggebruikers richting Apeldoorn. De snelweg is volgens de ANWB naar verwachting om 21.00 uur weer vrij.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn