RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Buurt opgeschrikt door twee branden in korte tijd

APELDOORN - Buurtbewoners van de wijk De Heeze in Apeldoorn zijn in de nacht van dinsdag op woensdag opgeschrikt door twee branden. Eerst sloegen de vlammen metershoog uit een container die aan De Zeis stond en vervolgens was het raak aan de Hoge Dries.

De brand in de grote afvalcontainer aan De Zeis werd rond 03.00 uur opgemerkt door een buurtbewoner, die met een tuinslang begon te blussen. Door het vuur raakten ook een deel van de schutting en een houten schuurtje beschadigd.

Ondergrondse containers in brand

Een half uur later ontdekten twee agenten een brand in ondergrondse containers op de parkeerplaats van de Aldi aan de Hoge Dries. Op dat moment was de brandweer de containerbrand tweehonderd meter verderop nog aan het blussen.

De tekst gaat verder onder de foto:

Afbeelding
De containerbrand aan de Hoge Dries. Foto: Luciano de Graaf

De brandweer had het vuur snel onder controle. Wel raakten de twee ondergrondse containers  door de vuur zwaar beschadigd.

De politie houdt er rekening mee dat er sprake is van brandstichting. Na de branden reden agenten door de wijk, maar zover bekend zijn er geen verdachten aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn