RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Carnaval: wie worden dit jaar de Apeldoornse Stadsprins en Stadsprinses?

APELDOORN - Carnaval staat bijna voor de deur en dat betekent: een wisseling van de wacht. Het huidige Stadskwartet van vereniging Sociëteit ’t Sleutelveugeltjen treedt op 10 november af.

Het kwartet bestaat nu nog uit Stadsprins Stefan, Stadsprinses Miranda, Hofdame Sabine en adjudant Dominick af. Ook treden jeugdprinses Senna en jeugd hofdame Domique af.

De zes maken plaats voor een nieuwe (jeugd)prins, (jeugd)prinses, hofdame en adjudant. Zij worden op de 10e om 11.11 uur vervangen door de nieuwe hoogheden. Het is nog onbekend wie dit zijn.

RTV Apeldoorn is aanwezig met een TV-ploeg op de pronkzitting. De bekendmaking van de nieuwe hofhouding zal in het nieuws op maandagavond worden uitgezonden op RTV Apeldoorn. Tevens wordt de hofhouding zondag op onze Facebook-pagina bekend gemaakt.

Carnaval vindt dit jaar plaats van 3 t/m 5 maart.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn