RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Charley, de Musical: een genot om te zien en te beleven

Een zaal vol met liefhebbers van klucht en musical kregen gisteravond (donderdag 18 april) waar ze voor kwamen: lach en vermaak, in de Rabobankzaal van Theater Orpheus.

Charley (Jon van Eerd) wordt gedwongen zich voor te doen als een charmante tante, om 2 jonge verliefde stellen uit de brand te helpen. Hij komt er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de 2 vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann); de toon is gezet.

John van Eerd’s Pretpakhuis pakt groots uit

De meest hilarische zaken gebeuren en zoals een klucht hoort te zijn ontstaan er ontwikkelingen die je van je stoel doen rollen  van het lachen. Maar ook de dynamiek van een musical zit verweven in de voorstelling. Een musical die de sfeer van de jaren’30 van de vorige eeuw uitstekend weergeeft. De 9-koppige cast onder leiding van John van Eerd verveelde geen moment. John van Eerd verstaat de kunst van de verfijnde mimiek en hij is in staat om de complete zaal van hun stoel te laten vallen  door een simpele beweging te maken met mond en ogen. Het mooie van deze musical is dat alle acteurs hun eigen glansrol moment hebben en vooral het publiek aan zich weten te binden.

Deze ‘kleine’ musical werd begeleid door een 5-koppig live orkest met gedreven muzikanten die ook hun aandeel kregen in de show. Niet voor niets werd deze show op 4 onderdelen genomineerd voor 4 Musicals Awards. Onder andere voor beste choreografie . De van oorsprong uit Apeldoorn komende Eline Vroon werd hiervoor genomineerd. John van Eerds Pretpakhuis: een waar genot om naar te kijken te beleven en vooral te lachen.

Orpheus, Rabobankzaal, donderdag 18 april, Charley de Musical

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn