• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Corona-informatie voor Apeldoornse ondernemers gebundeld

APELDOORN - De impact van het coronavirus wordt iedere dag groter en juist nu kan iedere ondernemer wel wat lokale hulp gebruiken. Daarom is het businessplatform Ondernemen055.nl vanaf vandaag hét corona-platform voor de Apeldoornse ondernemer. Met algemene informatie, verhalen van lokale medeondernemers en het samenbrengen van vraag en aanbod.

Ondernemers voor ondernemers
Kennis, inzicht en kunde delen met andere ondernemers, samen de schouders eronder. Dat is waar het om draait op het vernieuwde Ondernemen055.nl. Via het platform kunnen lokale ondernemers zichzelf met de marktplaatsfunctie aanbieden om andere ondernemers uit de brand te helpen. Of juist andersom, hulp vinden om hun eigen onderneming draaiende te houden. Denk aan inzet van personeel waar tijdelijk geen werk voor is, materialen waar enorme vraag naar is of die nu op de plank blijven liggen, of tips en trucs waar andere ondernemers weer van kunnen leren.

Veel nieuwe platforms
De afgelopen weken schoten de platforms voor ondernemers als paddenstoelen uit de grond. Landelijk, zoals helpdehoreca.nl en NLmobiliseert. En ook lokaal, alles-aanhuis.nl, Apeldoornhelpt en Apeldoorn Pakt Aan. Mooie initiatieven die het voor veel lokale ondernemers mogelijk maakt deels in bedrijf te blijven. Ondernemen055 helpt ondernemers juist om elkaar te helpen, om van elkaar te leren en om in verbinding te blijven met elkaar.

Ondernemen055 is een businessplatform van, voor en door ondernemend Apeldoorn. Een plek waar alle informatie en al het nieuws voor ondernemers te vinden is en waar Apeldoornse ondernemingen zichzelf op de kaart kunnen zetten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00