RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Crossfit Lowlands Throwdown Finals

APELDOORN – Dit weekend vindt het evenement Crossfit Lowlands Throwdown Finals plaats, één van de beste crossfit wedstrijden van Europa. In Omnisport Apeldoorn gaan de atleten uitmaken wie de beste is.

Over de CrossFit® Lowlands Throwdown
Wat 10 jaar geleden begon als een wedstrijd tussen 43 atleten uit Nederland en België is inmiddels uitgegroeid tot de grootste CrossFit® wedstrijd in de BeNeLux; de CrossFit® Lowlands Throwdown. Tijdens de finale, die van 31 mei tot 2 juni in Omnisport Apeldoorn wordt gehouden, worden atleten van over de hele wereld getest op hun fitheid. De fitste uit de categorieën Elite en Teams plaatsen zich voor The Reebok CrossFit® Games in Madison, USA.

Over de sport
CrossFit®, de officiële omschrijving is (vrij vertaald): “constant gevarieerde en functionele oefeningen op hoge intensiteit”. De sport bestaat uit een combinatie van oefeningen op het gebied van cardio, gewichtheffen en turnen en is ontstaan in Amerika. De wedstrijd is toegankelijk voor atleten uit de hele wereld. Het publiek kan genieten van gave workouts en een machtige strijd tussen de atleten.

Meer informatie
Voor nieuws rondom het evenement kun je terecht op de website en Facebook van Lowlands Throwdown.

Vrijdag 31 mei - geen publieke toegang
Zaterdag 1 juni 08.30 – 18.00 uur
Zondag 2 juni 08.30 – 18.00 uur
Omnisport centrum De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn