• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dag 3 van de 4daagse Apeldoorn: lopen op klompen

APELDOORN - Ook dag 3 van de 4daagse Apeldoorn zit erop. Van dinsdag tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse en groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien.

Aan het einde van elke wandeldag én komende zaterdag kun je genieten van de mooiste plaatjes en gebeurtenissen van de 4daagse Apeldoorn, natuurlijk omlijst met leuke gesprekjes met deelnemers. Mediapartner RTV Apeldoorn zorgt dat jij niets hoeft te missen.  

Er zijn lopers vanuit alle delen van ons land. Ook zijn er lopers met verschillend schoeisel. Er zijn zelfs mensen die klompen dragen tijdens de wandeltocht. En het schijnt nog lekker te lopen ook.

Kijk hier de aflevering terug. Tekst loopt door onder de video: 

Ontmoeten 

De Apeldoornse Vierdaagse is te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoeft bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 

Grote broer de Nijmeegse 4daagse vindt overigens een week later plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00