RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dag burgemeester, welkom CdK

APELDOORN - “Problemen oplossen doe je samen. Dat kan alleen als je goed met elkaar in contact bent.” Een van de uitspraken van John Berends, scheidend burgemeester van Apeldoorn en aantredend Commissaris van de Koning (CdK) in Gelderland. Hij deed dat in een, zoals hij dat zelf typeerde, zeer persoonlijk radiogesprek.

John Berends toont zich ontspannen tijdens dit gesprek met twee Apeldoornse media-mensen, Raymond Lorié en Chris Wolters, in de studio van radiozender Veluwe Centraal. Detail: de studio is vlak naast zijn oude werkplek, die nu op zijn kop staat, in het markante torentje. “Toch wel een schitterende plek om je werk te mogen doen,” zo zegt Berends, terwijl hij zijn jas ophangt. Hij voelt zich duidelijk in zijn element. “Natuurlijk zijn we als bestuurders mediagetraind. Een training die we jaarlijks herhalen. Tegelijk moet je proberen jezelf te blijven. Met al mijn emoties, met al mijn rationele overwegingen in de taak die ik als burgemeester had.”

Raymond Lorié en Chris Wolters spraken twee uur met scheidend burgemeester John Berends.  Het hele interview is vanavond te beluisteren op de lokale omroepen in de Stedendriehoek. Op Radio Apeldoorn is dit van 21:00u tot 23:00u.

Bron: Nieuwsblad Steden Driehoek

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn