RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dans, zang- en theaterproject voor kansarme Apeldoornse jongeren

In samenwerking met Stichting Leergeld Apeldoorn – Voorst brengt Tim Koldenhof Producties komend seizoen een bijzondere productie op de planken: Dagboek van een puber. Een ambitieus project voor en door 20 Apeldoornse jongeren in de leeftijd 12 – 17 jaar die opgroeien in een minimagezin. Dagboek van een puber is een project waarbij de 20 jongeren zélf de voorstelling maken.

Hierin worden zij een half jaar lang gecoacht door diverse professionals. Er zijn onder meer een regisseur, choreograaf en zangcoach aan het project verbonden. Er wordt gewerkt aan de thema’s uit het leven van een puber, waaronder dromen, wensen, ambities, liefdesperikelen, vriendschappen en onzekerheden.

Met dit project wil Tim Koldenhof Producties jongeren met verschillende achtergronden, leeftijden en culturen laten samenwerken, verbinden en enthousiasmeren voor de podiumkunsten. Vanaf september wordt er wekelijks gerepeteerd in de studio’s van Tim Koldenhof Producties en in januari 2019 worden er meerdere voorstellingen gespeeld in Theater Gigant.

Deelname wordt gefinancierd door St. Leergeld Apeldoorn – Voorst.  Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op www.timkoldenhof.nl/dagboekvaneenpuber.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn