RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Datum opening Xenos bekend

Xenos-fans opgelet! De datum van de opening van de Xenos in de binnenstad is bekend. Op donderdag 16 mei zal de winkel opengaan, zoals we al eerder konden melden op de plek waar eerder de Big Bazar zat. Toen werd er gesproken over een opening in de maand mei, maar de precieze datum was nog niet bekend.

Het ziet er nog niet helemaal uit alsof de winkel snel opengaat, op de voorgevel staat nog niks en ook binnen is het nog donker. Maar op het raam hangt sinds een paar dagen een poster met de openingsdatum: 16 mei dus.

De Xenos verdween vorig jaar uit het straatbeeld van de Apeldoornse binnenstad. Dit zorgde voor veel teleurgestelde gezichten… Wie toch wat wilde kopen bij de winkel moest daarvoor naar winkelcentrum de Eglantier. Maar kort geleden was er dus goed nieuws: Xenos komt terug.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn