RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De eerste officiële Week van Tweedehands Textiel trapt af in Apeldoorn!

APELDOORN - Tijdens de eerste officiële Week van Tweedehands Textiel (WvTT) vraagt de ReShare Store in Apeldoorn aandacht voor de huidige de textielwereld en de impact daarvan op mens en milieu en ook voor de positieve flow van tweedehands.

Stijladvies
Om de WvTT feestelijk te starten, staat er op 20 april tussen 13:00 uur en 16:30 uur een styliste klaar in de ReShare Store om gratis advies te geven aan shoppers over kleur, stijl én tweedehands shoppen. Hiermee laten zij zien dat het ‘resharen’ (opnieuw delen) van textiel niet alleen belangrijk is, maar ook heel leuk!

Invulling
Het wordt een week vol offline – en online activiteiten rondom het thema tweedehands textiel. Zo staat de website boordevol leuke artikelen en activiteiten door het hele land, zoals bij de ReShare Store in Apeldoorn aan de Brinklaan 34.

Belang
De textielindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Er wordt meer textiel aangeschaft én afgedankt dan ooit tevoren, de kwaliteit van textiel neemt af en recycling van textiel blijft ver achter. Het belang van tweedehands textiel (kopen of doneren) wordt steeds belangrijker. Daarom heeft het Leger des Heils het initiatief genomen om dit jaar voor het eerst, van 20 april tot en met 27 april, de officiële ‘Week van Tweedehands Textiel’ (WvTT) tot leven te brengen.  

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn