RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Liefdesmars 2019

APELDOORN – De mars is (zoals de naam al doet vermoeden) echt vanuit liefde en positiviteit in het leven geroepen. Puur om de negativiteit, het vele tegen, protesten en anti-geluid een halt te roepen (al is het maar voor even).

♥ Waarom een liefdesmars?
Je kan de tv niet aanzetten óf je laptop niet openklappen of je wordt geconfronteerd met ellende. 
Protest tegen dit, verzet tegen dat”, meldt Amanda Kraal initiatiefneemster en Apeldoornse onderneemster. En juist al dat tegen geluid, dáár is Amanda zat van.
Haar liefdesmars heeft geen politieke klank, er wordt geen strijd gevoerd en is al zeker nergens tegen.

Waar het dan wel om gaat? ,,Liefde, positiviteit, vriendschap, vrede en harmonie. Juist die dingen in het leven waar je nooit genoeg van kan hebben.” Want zegt Amanda: dat flowt allemaal veel lekkerder’.

♥ Wat wil je bereiken?
Ik wil mensen laten zien dat je niet moet gaan zitten wachten op iets positiefs, maar dat je dit zelf kunt creëeren…. en dit werkt aanstekelijk. De Liefdesmars is dus bedoeld om mensen letterlijk in beweging te krijgen.

♥ Hoe geef je uiting aan liefde en positiviteit?
Er wordt gedacht aan: bellen blazen, kleurrijke kleding, feel good muziek, complimentjes geven, free-hugs uitdelen, bloemblaadjes- en zaadjes strooien en kleuren met stoepkrijt. Ook initiatieven als het meelopen met ouderen in een rolstoel, kleintjes in een wandelwagen en muzikanten worden aangemoedigd. Zolang het maar met liefde bedacht is.”

En de oproep lijkt aan te slaan! Apeldoorn is toe aan een beetje liefde. Tot zondag♥

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn