RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Stadsoase: een zomers feestje

De organisatie van de Stadsoase mag in de handjes knijpen. Want wie wil er nou niet zulk mooi weer als ‘ie een buitenevenement houdt? Voor de 3de keer dit seizoen werd gisteren, zondag 22 juli, de Stadsoase gehouden tussen CODA en Gigant. Een wirwar van jong en oud vermaakte zich uitstekend met elkaar, de muziek en een drankje en hapje. 

De aantrekkingskracht van de Stadsoase is bijzonder. Er was genoeg schaduw te vinden vinden voor wie dat op prijs stelde. Verder was er weer van alles te doen; van kletsen tot dansen op de muziek van de Zwitserse band l’Eclair. Een biertje drinken en een krantje lezen. Gewoon heel ontspannen en relaxt.

Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en de tijd door  te brengen en uiteraard aan het einde ‘bring your own barbeque’. Oftewel: zelf zorgen voor je eigen vlees, vis of vega hapjes en Gigant zorgt voor de barbecue en de sauzen.

De komende weken kan je in Apeldoorn nog naar de Stadsoase gaan. Elke zondagmiddag en -avond tot en met 26 augustus.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn