RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deelnemers blijven weg, weer geen trouwbeurs

HOOG SOEREN - Ze wilde zo graag, maar ook na het eerste uitstel door corona in maart trekt Marian Krook de stekker vroegtijdig uit de bruidsbeurs in Hoog Soeren. Te weinig bruidsparen hebben zich voor het evenement van morgen aangemeld en ook standhouders hebben zich teruggetrokken.

"Ik wil een kwalitatief hoogwaardige beurs en die kan ik niet garanderen", zegt organisator Krook. Ze heeft nu haar hoop gevestigd op een beurs in februari of maart volgend jaar.

Krook was er helemaal klaar voor. "Het moet een feestje zijn, maar een trouwerij is de laatste tijd zo beladen, het is allemaal zo verdrietig, daarom wilde ik deze zondag in ieder geval voor wat positiviteit zorgen."

Ze hield al rekening met minder stellen. "Ze konden van tevoren een tijdvak selecteren, en dat hadden tot nu toe zeven bruidsparen gedaan. Mensen wachten het af. "

'Stellen maken plannen voor 2022'

Met een onzekere nabije toekomst kun je je afvragen of mensen wel zitten te wachten op zo'n evenement. Krook: "Ik had vorige week een open-trouwlocatie route en daaruit bleek dat mensen vooral al plannen maken voor 2022. Ze vinden het fijn om een locatie te bekijken, zich voor te bereiden, een fotograaf te reserveren."

Tegelijkertijd zijn er veel huwelijksfeesten van dit jaar naar 2021 verplaatst. "Daardoor zijn de leukste locaties en beste fotografen allemaal al bezet. En als je dan toch het liefst op vrijdag of zaterdag wil trouwen, dan stellen mensen het liever uit."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn