• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

‘Dit ben ik’ een bijzonder fotoproject van Job Kok

De foto-expositie van Job Kok wordt op 17 februari 2019 om 15.00 uur wordt  feestelijk geopend in ’t Cafeetje van Marja. Aansluitend is er muziek door de Golden Years en zijn er diverse gastoptredens van enkele fotomodellen.

Foto-expositie ‘Dit ben Ik’

Een fotoproject van Job Kok samen met Roos Warning (styling). Alle modellen zijn eerst geïnterviewd. Karakter, levenservaringen, carrière, ziektes, overwinningen en meer zijn bepalend geweest voor de setting. De beelden zijn serieus of met humor maar zeggen altijd iets over de geportretteerde persoon.

Voor de fotoshoots zijn vele locaties gebruikt; ‘t Cafeetje van Marja, de balletzaal van Gigant, een koeienstal in Klarenbeek, de werkplaats van Premium Motors, café Den Olifant en café de Flierefluiter, het atelier van Ingrid Wierts aan de Marktstraat en de bossen bij Garderen.

,,De eerste fotoshoot vond op 16 februari 2018 plaats en echt een jaar later, op 17 februari 2019 gaan we exposeren. In die tussentijd hebben we alle seizoenen meegemaakt, van plus 36 graden binnen tot -6 graden in de sneeuw en snijdende wind.” aldus Job Kok.

Neem even een kijkje op zijn site www.jobkokfotografie.nl

De opening is op 17 februari 2019 om 15.00 uur in ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn, Cafeetjevanmarja.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00