RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doeners en denkers gevraagd

Voor alle mantelzorgers van Apeldoorn is er ieder jaar rond 10 november een ontspannend programma. Deze wordt ontwikkeld door de werkgroep met leden van Klein Geluk, MEE Veluwe, Stimenz en de Kap. Ze zijn op zoek naar bedrijven, verenigingen en organisaties die een bijdrage
willen leveren aan de ‘Week van de Mantelzorg’.

,,Hoe mooi zou het zijn als uw organisatie, bedrijf of vereniging ‘iets’ kan bijdragen. Dat kan ‘iets’ zijn voor mantelzorgers in uw eigen bedrijf. Of een leuke activiteit bij u in de wijk. Of misschien heeft u een geschikte ruimte voor een activiteit. Of misschien heeft u gewoon een heel goed idee. Doet of denkt u mee?” luidt de oproep van de werkgroep.

Op woensdagavond 20 maart om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst over de ‘Week van de Mantelzorg’ bij de Kap, Regentesselaan 2-B in Apeldoorn (gratis parkeren achter het gebouw).

U kunt zich aanmelden voor 12 maart bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam, organisatie en telefoonnummer.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn