RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Droomtransfer doelman Michaël Verrips op losse schroeven

VELP - De transfer van doelman Michaël Verrips uit Velp wordt aangevochten bij de wereldvoetbalbond. De keeper stapte donderdag over van KV Mechelen naar Premier League-promovendus Sheffield United. De doelman zou daarbij eenzijdig zijn contract hebben ontbonden en dat pikt de Belgische club niet.

KV Mechelen geeft vrijdagochtend aan dat het niet tot een akkoord is gekomen met Sheffield United. Ook met de doelman zouden de Belgen geen overeenstemming hebben bereikt.

Statement op de website

'De afgelopen dagen wou KV Mechelen Michaël Verrips de kans bieden om tot een akkoord te komen en een correcte transfer naar Sheffield United uit te werken', aldus een statement op de site van de Belgische club.

'Na vele beloftes van de entourage van Michaël Verrips heeft KV Mechelen pas woensdagavond, één dag voor het sluiten van de inkomende transfermarkt in de Premier League, een concreet bod van Sheffield United ontvangen. Ondanks contacten met Sheffield United trok de Engelse club donderdagmiddag het bod plots weer in om hem enkele uren later aan te kondigen als inkomende transfer van een vrije speler.'

Club wil transfer tegenhouden

Mechelen stapt naar de FIFA om de transfer tegen te houden. 'Een transfer van Michaël is altijd bespreekbaar geweest, maar zijn entourage wil onder de transfersom uit. We ondernemen dan ook de nodige stappen bij de FIFA.'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn