RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dros-Alterno verlengt contract Massa

APELDOORN - Het bestuur van Dros-Alterno is verheugd te kunnen melden dat Lars Olav Massa ook komend seizoen aan het roer zal staan bij het eerste herenteam.

Dros-Alterno Heren 1 kwam afgelopen seizoen uit in de derde divisie en bereikte daar de derde plaats. Vanwege de wederzijdse tevredenheid is besloten om het contract met Lars Olav met 1 jaar te verlengen. Het bestuur geeft aan komende jaren te gaan investeren in de jeugd met als doel met zoveel mogelijk spelers uit de eigen opleiding weer op een hoger niveau te kunnen gaan volleyballen. Hiertoe zullen op korte termijn al acties worden ondernomen, waaronder het samenvoegen van de eerste en tweede selectie en het zo mogelijk versneld inpassen van jeugdspelers.

Trainer Lars Olav Massa en het bestuur delen hierover dezelfde visie. Het bestuur is momenteel nog op zoek naar een geschikte kandidaat-trainer voor het tweede herenteam. Op niet al te lange termijn hoopt men ook deze positie te kunnen invullen.

Volleybalvereniging Alterno, opgericht 27 juni 1973, is een van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. In 2006, 2012, 2013 en 2014 won Alterno de titel beste jeugdopleiding van Nederland. In 2012 werd het eerste zitvolleybalteam landskampioen. Het eerste damesteam won in 2013 de nationale beker en werd in 2014 Landskampioen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn