RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Duidelijke boodschap demonstranten: 'Windmolens oké, in Uddel, nee!'

UDDEL - 44 insprekers waren donderdagavond bij de commissievergaderingen in Apeldoorn: met één boodschap, geen windmolens in Uddel - en niet in Klarenbeek. Met spandoeken lieten de demonstranten duidelijk horen wat ze van de plannen vinden. 'Windmolens oké, in Uddel, nee!'

Er zijn door de gemeente Apeldoorn vijf mogelijke locaties geselecteerd voor het plaatsen van windmolens; dat gebeurde na een onderzoek. Een aantal van die windmolens moeten in Uddel komen, maar de inwoners zien dat niet zitten. Ze zijn niet blij met de keuze van de gemeente.

Ook de manier van communiceren - drie weken geleden viel er een brief op de mat - is de demonstranten een doorn in het oog. Onlangs was er een informatiebijeenkomst, in september wordt verder gesproken over de plannen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn