• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dure brillen gestolen in Apeldoorn, dieven rijden mogelijk in cabrio

APELDOORN - Als brillen van het merk Cartier worden gestolen bij een optiek, dan weet je dat de schadepost voor de winkelier groot is. In Apeldoorn belandt het slachtoffer in zo'n nachtmerrie.

Het is donderdag 30 juli, kort voor 4.00 uur. Met een moker slaan twee mannen de deur in van een brillenwinkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Ze kruipen onder het glas door en gaan de slag.

Amper een minuut later staan ze alweer buiten. Met een tas vol Cartier-monturen.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Sigrid Passchier van de politie: "We hopen dat er mensen zijn die kunnen vertellen waar de buit is. Misschien zijn deze brillen ergens aangeboden voor een veel lagere prijs dan ze normaal kosten."

De politie vermoedt dat beide daders ook betrokken zijn bij inbraken in Deventer en Zwolle. Ook in die gevallen gaat het om optiekwinkels. In Zwolle kwamen dieven aangereden in een cabriolet, donkerblauw of zwart van kleur. “Misschien dat mensen ons met die informatie beter kunnen helpen.”

Weet je wie deze mannen zijn, misschien in combinatie met de cabrio? Bel 0800-6070 of 0800-7000. Zaaknummer: 2020355502. Uiteraard is er ook een politie-tipformulier.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00