RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste echte Obstacle Run komt er nu dan echt

Het is nog even een paar maanden wachten, maar hij komt er nu echt bijna. De allereerste echte Obstacle Run op het Obstacle Parcours in het Mheenpark. Vorig jaar juli opende het parcours en konden geïnteresseerden het vast een beetje testen, maar daarna bleef het angstvallig stil. Maar nu gaat er daadwerkelijk wat gebeuren. Op zaterdag 7 en zondag 8 september. En daarvoor kan je je vanaf vandaag (woensdag 19 juni) inschrijven.

,,We gaan een 2daags evenement houden”, vertelt Dave van den Brink, die het initiatief nam voor het Obstacle Parcours. ,,Zaterdag 7 september voor particulieren en zondag 8 september voor bedrijven en winkels. Deze run begint op beide dagen rond 10.00 en eindigt rond 16.00 uur. Daarna zal er in de avond tot een uur of 20.00 uur een DJ aanwezig zijn. Omstreeks 18.00 uur is de prijsuitreiking.” En Dave heeft grootse plannen. ,,Als deze eerste editie goed gaat lopen, dan willen we dit elk jaar terug laten komen en groter maken.”

De reden dat het even duurde voor er een echte Obstacle Run kwam, had meerdere redenen. Dave: ,,We hebben wat moeilijkheden gehad om meer personen bij de Stichting te krijgen. Gelukkig is dat nu gelukt. Daarnaast ben ik ook nog nauw betrokken om het gehele park leefbaarder te maken. Dat heeft veel tijd gekost en is nog steeds veel werk.” Verder was hij best even druk met de voorbereidingen voor de run. ,,Dat heeft wel even een paar maanden gekost en we zijn nog steeds bezig. We gaan nu overal extra obstakels neerzetten en we gaan de vijver ook een paar keer gebruiken. Vandaar dat het nu de eerste echte run is. De vorige keer was een opening met de al bestaande obstakels.”

Vanaf morgen kan iedereen zich hier inschrijven voor de Obstacle Run. Bedrijven/winkels kunnen zich via die link volgende week pas inschrijven, maar ze kunnen zich al wel melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle ontwikkelingen zijn de volgen via de Facebookpagina.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn