• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Effecten van coronavirus op hoog gevoelige mensen

ALGEMEEN corona - Voor hoog gevoelige mensen is de tijd waarin het coronavirus volop de aandacht vraagt een heftige tijd. Het kan een hele kunst zijn om niet overprikkeld te raken.

Hooggevoelige mensen zien veel en nemen veel waar en daardoor gaan ze sneller over grenzen.

Prikkels
In de media wordt veel gesproken over het virus en iedere dag komen er weer nieuwe mededelingen of veranderingen bij. Dit heeft een groot effect op hooggevoelige mensen. Zij zien veel en nemen veel waar en daardoor gaan ze sneller over grenzen. Dichtbij jezelf blijven kan dan een hele uitdaging zijn.

De vraag rijst dan al gauw 'hoe kan ik wel op de hoogte blijven maar me tegelijkertijd ook beschermen tegen al deze prikkels. Wat volg ik dan wel en wat niet'.

Hulp of advies
Hulp of advies is daarom welkom. ​Je hoeft het niet alleen te doen, het leven wordt eenvoudiger als je het samen doet en elkaar kunt ondersteunen.
Een online meeting behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je meer informatie of heb je zelf behoefte aan hulp? Neem dan contact op met Rita Mulder. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  

Kijk op de website https://www.ritamulder.com/

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn