RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Erik van Boer Zoekt Vrouw houdt gemoederen flink bezig

WENUM-WIESEL - Paardenhouder Erik Braat uit Wenum-Wiesel houdt de gemoederen flink bezig. Erik doet mee aan het razend populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw. In de uitzending van zondag wordt duidelijk of hij melkveehoudster Annemiek aan de haak slaat.

De spanning tussen Erik en Annemiek is groot. De boerin heeft gevoelens voor Erik, maar ze ziet nogal wat beren op de weg. Zelf woont ze in Drenthe en ze vindt de afstand naar Wenum-Wiesel te groot. 'Het is anderhalf uur rijden. Ik kan Drenthe en Gelderland niet dichter bij elkaar krijgen.'

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

'Ik ben ook niet toe aan een latrelatie. Op langere termijn gaat dat pijn doen', vertelde de boerin in het programma. Vervolgens vroeg ze Erik of hij zijn tas in wil pakken.

Tranen in de keuken

Of Erik ook echt vertrekt, wordt zondag duidelijk. In de laatste seconden van Boer Zoekt Vrouw was, alvast als voorproefje, te zien dat de Gelderse paardenhouder het daar toch niet helemaal mee eens is. En Annemiek staat te huilen in haar keuken.

Boer Zoekt Vrouw wordt iedere week door ruim drie miljoen mensen bekeken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn