• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ex-agente krijgt taakstraf voor computervredebreuk

ZUTPHEN - Een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdag veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur. Ze maakte zich schuldig aan computervredebreuk tijdens haar werk als politieagent. Ook schond ze haar ambtsgeheim door de opgevraagde informatie te delen met anderen.

Volgens de rechtbank had de Apeldoornse geen criminele intenties. Ze verkocht de informatie niet door aan anderen en ze wilde anderen ook niet helpen met criminele activiteiten.

Wel heeft ze de privacy van burgers geschonden. Ze heeft ernstig afbreuk aan de integriteit van politie en justitie gedaan en daarmee het vertrouwen van de maatschappij in de politie geschaad, aldus de rechtbank. 

In de straf is meegewogen dat de vrouw is ontslagen en niet eerder is veroordeeld voor strafbare feiten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00
CoronApeldoorn
14:00 tot 16:00