• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Extra rijstrook aangelegd

Ondernemers aan de Sint Maarten hebben in samenwerking met de gemeente een extra rijstrook aangelegd zodat het verkeer nu beter kan doorstromen.

Door toenemende transportbewegingen van de slachterij en afvalverwerkende bedrijven aan de Sint Maarten was de rijweg regelmatig geblokkeerd door wachtende vrachtauto’s.

 De ondernemers Esa, Van Gerrevink, Suez en Van Tongeren hebben samen met de gemeente naar een passende oplossing gezocht. Die is gevonden in het creëren van een extra rijstrook in de groenstrook voor het pand van Esa. Van Gerrevink: ‘

 De gemeente gaf aan hier wel medewerking aan te willen verlenen, maar had onvoldoende budget. Daarom besloten de ondernemers een derde deel van de kosten voor de aanleg van deze extra rijstrook voor hun rekening te nemen.’

 Het groen dat hierdoor verloren gaat, compenseert Esa op het eigen terrein.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00