RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Feest bij 'September'

APELDOORN - Zorginstelling ‘September’ uit Apeldoorn is een nieuw pand aan het bouwen aan de Kelvinstraat. Het hoogste punt is nu bereikt. Het dak zit erop. Samen met Bouwbedrijf Nikkels hijsen de medewerkers op 18 september de vlag bij het pand aan de Kelvinstraat om dit te vieren. Wethouder Detlev Cziesso van de gemeente Apeldoorn zal dit feestelijke moment inluiden.

Het feestelijke moment zal plaats gaan vinden op 18 september 2019 a.s. van 15:15u tot 16.15u aan de Kelvinstraat 1 in Apeldoorn.

Bewoning vanaf april 2020 

De bouw van het nieuwe woonhuis van ‘Wonen bij September’ ligt op schema. Vanaf april 2020 zullen 24 ouderen met dementie daar komen te wonen. ‘September’ heeft meerdere tehuizen in Nederland en krijgt vaak te horen dat het wonen daar fijn is.

Het huis heeft op de begane grond gezellige, ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamers hebben altijd openslaande deuren naar tuin en terras zodat de bewoners de vrijheid hebben om naar buiten te gaan. ‘september’ creëert samen met de bewoners een echt huiselijk gevoel. Liefde, aandacht en betrokkenheid staan centraal en daardoor kan het een tweede huis in Apeldoorn feestelijk openen. Dus ben je in de buurt en heb je wel zin in een feestje? Kom dan gerust langs.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn