RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Feestelijk “drive thru” gala voor geslaagden Edison College

APELDOORN - Het Edison College kiest er dit jaar voor de diploma-uitreiking buiten te laten plaatsvinden doormiddel van een “drive-thru”.

“drive-thru” diploma-uitreiktafel
De diploma-uitreiking wordt gecombineerd met het gala: de leerlingen is gevraagd zich feestelijk uit te dossen en (samen met hun ouders) in de auto naar de extra lange “drive-thru” diploma-uitreiktafel te rijden. Langs de route zijn verschillende kraampjes en een DJ ingericht.

Feestelijk afsluiten
“Het is belangrijk dat alle leerlingen, ondanks de coronacrisis, hun middelbare schoolperiode toch op een bijzondere, feestelijke en onvergetelijke manier kunnen afsluiten”, vertelt Carla van der Velden, docent op Edison College. “Zo zullen de leerlingen in de rit naar de diploma-uitreiktafel een hapje en een drankje aangeboden krijgen en een goed gevulde goodiebag, gesponsord door verschillende organisaties en bedrijven die deze actie een warm hart toedragen.”

Fotomoment
De leerlingen en hun ouders verlaten de auto alleen voor het tekenen van de diploma en een fotomoment. Daarbij zal de leerling kort worden toegesproken door zijn/haar trotse coach/mentor. Ook draait er op verschillende schermen een presentatie met beelden van alle schooljaren. “Op deze manier hopen we onze leerlingen een bijzondere herinnering mee te geven!”, aldus van der Velden.

De diploma-uitreiking op Edison College vindt plaats op maandag 6 juli van 16.00 uur tot 21.00 uur op het Edison College, Waleweingaarde 103.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn