• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Felicitaties voor de winnaars van de Apeldoorn Business Awards 2018

Gejuich klinkt in een warm en volgepakt Orpheus als de limousines de genomineerden voor de Apeldoorn Business Awards 2018 afzetten. Het Apeldoorns bedrijfsleven krijgt voor de derde keer op rij een podium. En de spanning neemt toe als Harm Edens na een uitgebreide selectieprocedure de winnaars bekend maakt.

De winnaars per categorie

Starters: Youngsters, zorgverlening aan jongeren.

Detailhandel: Echte Bakker Keurhorst die een geheel nieuwe bakkerij en winkel opende.

Groothandel en Dienstverlening: Bierbrouwerij de Vlijt/Veluwse Schavuyt wat in 2010 klein begon en nu een serieus biermerk is

Toerisme en Horeca: Drakenbootfestival Apeldoorn waar menige Apeldoorner aan heeft deelgenomen.

Industrie en Technologie: K.I.M. Nederland, het bedrijf dat koel- en vriescellen bouwt.

Maatschappelijke organisaties: Stichting ‘kLEEF! Het open huis voor mensen met kanker en hun dierbaren.

Publiekprijs

Het Apeldoornse publiek heeft ook massaal gestemd. Er zijn meer dan 4.200 unieke stemmen uitgebracht. En de winnaar van de Publieksprijs is IJs van Co uit Hoenderloo.

Blijdschap en Felicitaties

De blijdschap is onder de winnaars is groot. De kinderen van bakker Keurhorst renden het podium op en omhelsden hun ouders. Voor de meeste winnaars was het vanzelfsprekend, zonder hun personeel en vrijwilligers zouden ze het niet voor elkaar krijgen.

Apeldoorn Direct feliciteert alle prijswinnaars van de Apeldoorn Business Award 2018!

Feest der ontmoetingen

In een warm Orpheus, waar de jasjes al snel uitgingen, was het een gezellig feest der ontmoetingen. Toch waren er ook kritische geluiden over de indeling van de categorieën. En er werden suggesties gedaan om ook Apeldoorn Binnenstad als categorie op te nemen. Reden genoeg om binnenkort te horen wat de organisatie van de Apeldoorn Busness Award vindt. Want het podium dat zij het bedrijfsleven geven, zal zeker nog drie keer een vervolg krijgen werd gisteren bekend gemaakt.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00