RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Graafschap-fans de dupe van 'vakantiebotsing' op A50

HOENDERLOO - Op de A50 bij Hoenderloo vond zondagmiddag een ongeval plaats met meerdere voertuigen. De snelweg werd rond 19.00 uur weer vrijgegeven.

Rijkswaterstraat spreekt van een 'vakantiebotsing'. Op camerabeelden is te zien hoe meerdere campers en caravans stilstaan op de snelweg. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Als gevolg van het ongeval werden twee van de drie rijstroken tijdelijk afgesloten. Tegen 18.00 uur was de vertraging opgelopen tot meer dan een uur. Ongeveer een uur later werd de weg weer vrijgegeven en loste de file snel op.

De Graafschap-fans in de file

Voor circa 200 fans van De Graafschap duurde het oponthoud te lang. Zij komen hoogstwaarschijnlijk te laat voor het begin van de play-offwedstrijd van De Graafschap in Leeuwarden tegen Cambuur (20.00 uur). Het gaat om vier supportersbussen, die rond 20.15 uur bij het stadion arriveren.

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn