• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Flinke vertraging zonnepanelen CODA

De plaatsing van 570 zonnepanelen en andere werkzaamheden op het dak van CODA heeft flinke vertraging opgelopen. Vier maanden later dan gepland zal de klus uiteindelijk volgende maand zijn geklaard.

Voor de museumingang van CODA aan de Roggestraat staat een bord met een de tekst die al lang is achterhaald. ’Gereed: juli 2018’ luidt het opschrift. ,,In de uitwerking bleek dat er nog een aantal technische besluiten moest worden genomen over onder andere het al dan niet verplaatsen van installaties en afvoeren, etc.’’, laat de gemeente Apeldoorn (opdrachtgever) weten. Ook de Bouwvakvakantie is van invloed geweest op de vertraging. CODA is bezig met een grote op duurzaamheid gerichte  verbouwing. De werkzaamheden gaan volgens de planning door tot ver in 2019.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00