RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Foenix wil met uw hulp investeren in een betere toekomst voor mensen en milieu.

APELDOORN - Foenix heeft de ambitie om Apeldoorn nog duurzamer en socialer te maken. Foenix heeft recent meerdere innovatieve activiteiten opgezet, waaronder De Wasserij & Het Textielatelier. Met uw hulp wil Foenix nog meer innovatieve en ondernemende activiteiten ontplooien zoals een Houtwerkplaats.

U kunt investeren in mensen en milieu
Het kost tijd en geld om deze activiteiten rendabel op te zetten. Daarom wordt gezocht naar partijen die willen investeren in een betere toekomst: duurzaam, gezond, groen en sociaal. Dit kan door te investeren in het pand aan de Molenmakershoek 7 in Apeldoorn.

U kunt nu bijdragen aan een duurzame, betrokken samenleving èn een financieel rendement behalen van 3% netto rente per jaar!

Met uw investering kunnen honderden tonnen textiel en hout uit de afvalberg worden gered en kunnen nog meer leer- en werkplekken worden aangeboden aan mensen die dat hard nodig hebben. Meer informatie kunt u vinden op:

www.foenix.nl/investeer en www.waardevoorjegeld.nl/project/foenix

Over Foenix
Foenix is in heel Apeldoorn te vinden met maar liefst drie grote winkels. Foenix zamelt nu al 4.000 ton aan goederen per jaar in en realiseert een hergebruikspercentage van 92%. Dit komt neer op een CO2 besparing in 2018 van 2430 ton.

Een van de grote zorginstellingen, ’s Heeren Loo is, naast Foenix, mede huurder van het pand Molenmakershoek. In de winkel vindt u naast alle productgroepen een divers assortiment aan door ’s Heeren Loo gerenoveerde meubels.

Het pand is recentelijk gerenoveerd. Het dak is vernieuwd waarna er 204 zonnepanelen geplaatst zijn ten behoeve van buurtstroom. De voorgevel is geheel voorzien van HR glas en het pand is optimaal geïsoleerd en voorzien van LED verlichting.



Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn