RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

For I Am King, Sisters of Suffocation , Hibakusha in Gigant

Drie metal bands op de vrijdagavond in de Popzaal van Gigant, ‘For I Am King’, ‘Sisters of Suffocation’ en ‘Hibakusha’. Ik laat mij verrassen want 2 bands heb ik nooit eerder gezien of gehoord.

Hibakusha trapt de avond af en ik ben onder de indruk van hun spel, Deze Haarlemse band staat voor snoeiharde beats en krijsende lead partijen, dat maken ze zeker waar. Aangenaam verrast dus.

Sister of Suffocation heb ik meerdere malen mogen aanschouwen en horen, oerdegelijk werk wat ze op de planken brengen. De lieftallige stem van Els ondergaat een ware metamorfose zodra ze begint te zingen, wat een powerbeest. Ook het gitaarwerk van Simone en Emmelie evenals het bass-werk van Puck staat als een huis.

Sluitstuk van de avond is For I Am King, heerlijk vette Deathmetal met een vocaliste die spettert van energie en deze ook overbrengt op het publiek. Ook deze band zag ik voor de eerste keer life spelen. Ze hebben daarmee een fan gewonnen. Zeker de moeite waard om vaker naar te luisteren, wat overigens ook voor de andere twee bands geldt.

Al met al een lekker avondje metal, ook omdat de DJ’s Hans & Earik er een muzikaal feestje van maakten voor en tijdens de ombouw. Weer heerlijk genoten.

Popzaal Gigant,  vrijdag 5 april

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn