RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fris het nieuwe jaar in bij Malkander

APELDOORN – Je hoeft niet helemaal naar Scheveningen om fris het nieuwe jaar in te gaan. Accres heeft namelijk samen met de StedenDriehoek een Nieuwjaarsduik georganiseerd bij Aquacentrum Malkander.

Elk jaar vindt deze duik plaats in het buitenbad van Malkander. Tijdens de winter is deze normaal gesproken gesloten, maar speciaal voor deze activiteit is het bad geopend en wordt het water opgewarmd tot wel 21 graden.

Diverse Prijzen

Net als voorgaande jaren zijn er weer verschillende prijzen op te duiken. Dit jaar is de hoofdprijs een Televisie, maar er zijn ook andere prijzen te winnen; een gezinsabonnement van de Apenheul winnen, cadeaubonnen van Decathlon en nog veel meer! Het enige wat je moet doen is een duik in het buitenbad nemen en een nummertje van de grond opduiken.

 

Foto: RTV Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn