RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen hoger beroep tegen Klaus Ross

KREFELD - Justitie in Duitsland gaat niet in hoger beroep in de zaak tegen natuurgenezer Klaus Ross. De rechtbank in Krefeld veroordeelde hem medio juli tot twee jaar voorwaardelijke celstraf voor de dood van drie patiënten, onder wie een terminaal zieke man (55) in Apeldoorn.

Zowel de advocaat van Ross als het Duitse Openbaar Ministerie (OM) leggen zich definitief neer bij het vonnis. Ross' advocaat had eerder al aangeven te kunnen leven met het oordeel van de rechtbank.

Ross behandelde in het Duitse dorpje Bracht, vlak bij Roermond, uitbehandelde kankerpatiënten. Een van hen was Peter van Ouwendorp (55) uit Apeldoorn. Hij, een vrouw uit Wijk en Aalburg (43) en een Belgische vrouw overleden in 2016 na een behandeling door Ross.

Ze bezweken volgens het OM aan een overdosis van een glucoseremmer.

Zie ook:


 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn