RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Genomineerden Apeldoorn Business Awards 2018 zijn bekend

De genomineerden voor de Apeldoorn Business Awards 2018 zijn bekend!

Apeldoorn heeft prachtige bedrijven. Bedrijven die passie, lef en visie tonen. Die zich dagelijks proberen te verbeteren. Op 11 oktober, tijdens de Apeldoorn Business Awards, krijgt het bedrijfsleven van Apeldoorn een podium.

Jury

De selectieprocedure voor de Awards is een serieuze zaak. De voordrachtscommissie selecteert per categorie een aantal bedrijven die uitgebreid worden besproken en beoordeelt op verschillende criteria. Ook tips via social media worden meegenomen. Na het opstellen van een longlist, is het de beurt aan de jury. De jury komt een aantal keer samen om de bedrijven te bespreken en informatie in te winnen. Er worden per categorie drie genomineerden geselecteerd. Alle genomineerde bedrijven krijgen bezoek van de jury en de beschikbare financiële en juridische informatie wordt gecheckt. Uiteindelijk bepaalt de jury per categorie een winnaar.

Publiekprijs

Ook het publiek krijgt de kans om een stem uit te brengen op zijn favoriet. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt de Publieksprijs. Een stem breng je uit viawww.apeldoornbusinessawards.nl/stemmen

De genomineerden van de Apeldoorn Business Awards 2018 zijn:

  • Starters: Youngsters – Hopdonders – Distilleerderij De Groende Draak
  • Detailhandel: Bakkerij Keurhorst – IJs van Co – Bakken en Zo
  • Groothandel en Dienstverlening: Wassink Bestratingen – Keus Schoonmaak en Diensten – De Vlijt/Veluwse Schavuyt
  • Toerisme en Horeca: Stichting Drakenboot – Viva la Pizza – Huisje James
  • Industrie en Technologie: Cor Rijken Verpakkingen – K.I.M. – Henk van Tongeren Water & Techniek
  • Maatschappelijke organisaties: Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst – Stichting ‘kLEEF! – De Klup

Award Night

De presentatie van de Award Night wordt voor het tweede jaar op rij verzorgd door Harm Edens. Zodra de Awards zijn uitgereikt, gaan de voetjes van de vloer! De 9-koppige band The Night Flight zorgt voor en onvergetelijke ervaring!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de Award Night op 11 oktober is nu gestart. Koop de kaarten via www.apeldoornbusinessawards.nl/tickets.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn