RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gerrit Brouwer stopt als hoofdtrainer van AGOVV

Gerrit Brouwer stopt aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer van AGOVV. De 62-jarige Apeldoorner maakte zijn besluit deze week kenbaar aan de spelersgroep van de Blauwen.

Brouwer keerde in 2019 na 7 jaar afwezigheid terug op sportpark Berg en Bos. Tussen 2010 en 2012 was hij actief als jeugdtrainer en was hij assistent-trainer van Jurgen Schefzyk bij het eerste elftal. Daarna was Brouwer buiten Apeldoorn actief. Zo had hij 4 seizoenen Heerde onder zijn hoede en vertrok hij daarna voor 3 jaar naar Witkampers in Laren (Gelderland).

Inmiddels is Brouwer bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van AGOVV. Zijn eerste 2 jaargangen eindigden door toedoen van het coronavirus, maar die onderbreking werd in 2021-2022 meer dan goed gemaakt.

Er werd eerst een periodetitel gewonnen. Via de nacompetitie liet AGOVV zien alsnog klaar te zijn voor promotie: met geen enkel doelpunt tegen werd op overtuigende wijze afgerekend met Teuge (3-0), AVW'66 (4-0) en FC Zutphen (2-0).

,,Ik heb 40 jaar op de voetbalvelden rondgelopen. Het is goed zo. Ik wil tijd maken voor andere mooie dingen. Maar eerst wil ik deze mooie club achterlaten in de tweede klasse. Daar gaan we samen alles aan doen,’’ meldt Gerrit

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn