RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verdachte overval juwelier is 26-jarige man uit Apeldoorn

APELDOORN - De man die zaterdagochtend is aangehouden voor een overval op juwelier Assos is een 26-jarige man uit Apeldoorn. De verdachte verwondde tijdens de overval een medewerkster met een mes.

De zaak werd zaterdag omstreeks 10.00 uur 's ochtends overvallen. De juwelier bevindt zich in de Hoofdstraat, middenin het centrum van Apeldoorn. De man kon snel na de overval worden overmeesterd door omstanders waarna hij werd overgedragen aan de politie.

Kijk hier hoe de politie te werk gaat na de overval. De tekst gaat daaronder verder.

 

'Niemand naar buiten'

Hoe het gaat met de gewonde medewerkster is niet bekend. Het zou gaan om de vrouw van de juwelier volgens de eigenaresse van naastgelegen bakkerij Milano. Tijdens een worsteling met de overvaller raakte zij gewond aan haar hand. De vrouw is behandeld aan haar verwondingen en naar het ziekenhuis gebracht. 

Voor de juwelierszaak lag een plas bloed op de grond. Het gebied werd ruim afgezet met linten, medewerkers van naastgelegen winkels moesten lange tijd binnen blijven.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn