• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grinds, flips en slides bij Real-X in Apeldoorn

APELDOORN - Grinds, flips, ollies en slides. En dat waren - naast valpartijen - nog maar een paar van skateboard 'tricks' die zaterdag te zien waren bij Real-X Indoor Skatepark in Apeldoorn. Skateboarders konden daar deelnemen aan een open wedstrijd.

In de open contest was een prijs van 250 euro te winnen voor de skater met de beste tricks. Ewoud Breukink was de beste van de 21 deelnemers en ging dus met het geld aan de haal. 'Het niveau was hoog. Vandaag was ik het, maar morgen zo het iemand anders kunnen zijn', reageerde Breukink op zijn overwinnig.

Volgens jurylid Pim Heisink was de keuze voor een winnaar nog best pittig omdat veel skateboarders goed voor de dag kwamen. Jolien Westerboek, directeur van het skatepark, was tevreden over het verloop van de wedstrijd en de opkomst. 'Veel mensen over de vloer, hartstikke leuk!'

Bekijk hier de reportage:

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00