RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

GroenWerkXL een treetje hoger

APELDOORN - Uit handen van Wethouder M. Sandman ontving H. ter Horst van GroenWerkXL vrijdag in aanwezigheid van zijn personeel het begeerde PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat.

Sociaal maatschappelijk gedreven

GroenWerkXL werkt als professioneel groenbedrijf op een sociaal maatschappelijke manier aan kleine- en grootschalige groenprojecten.

Dit certificaat geeft aan  dat GroenWerkXL voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met trots  spreekt H. ter Horst  zelfs over 49%. 

Een echte baan met  echte collega`s

De werknemers  met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen begeleiding, opleiding en training en ontvangen hiermee certificaten en treden in vaste dienst.

Met deze aanpak wordt voorzien in een echte baan, echte collega`s en wordt een echt inkomen verdiend. 

Koploper verdient navolging

Yuri Starren van PSO  vertelt tegenover RTV Apeldoorn dat GroenWerkXL hiermee op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen levert en koploper binnen Apeldoorn is.

Info over: PSO Nederland

Een initiatief welk Wethouder M. Sandmann van harte ondersteunt en navolging verdient.

Met ruim 60 medewerkers werkt GroenWerkXL in de provincies Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland en het aangrenzende gebied in Duitsland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn