RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brand in pand met accu's in Apeldoorn geblust

APELDOORN - Bij een bedrijf op de Gladsaxe in Apeldoorn heeft vrijdagavond brand gewoed, daarbij kwam veel rook vrij.

De brand was ontstaan in een bedrijf waar accu's voor elektrische fietsen van diverse merken worden opgeslagen. De accu’s liggen opgeslagen in een inpandige bunker van 10 bij 10 meter. De brand bleef daardoor beperkt tot in de bunker. Brandweermensen hebben accu’s veiliggesteld en en ondergedompeld in water om ze te blussen.

Accubrand kan voor veel problemen zorgen

Bij een brand bij Stella Fietsen in Nunspeet zorgden verbrande fietsaccu's voor veel problemen tijdens het blussen en mogelijk ook voor verontreiniging van het oppervlaktewater.

Zie ook: Stella Fietsen moet bodemonderzoek betalen

De brand ontstond vrijdagavond rond 20.15 uur en werd snel opgeschaald naar 'grote brand'. De brandweer heeft een hoogwerker en twee grote tankwagens ingezet. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren te sluiten als zij last hadden van de rook.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn