RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Haakmaatje gezocht

Riwis is op zoek naar een vrijwilliger die samen met een mevrouw wil haken. Ze heeft dit vroeger gedaan, maar weet niet meer hoe ze moet beginnen. Ze heeft iemand nodig die haar dit weer kan leren en vind het prettig en gezellig om dit samen met iemand te gaan doen.

Houd jij van haken en wil je dat graag samen met deze mevrouw doen, dan is Riwis op zoek naar jou! Ben jij betrokken, rustig en wil jij samen met mevrouw gezellig haken? Dan nodigt Riwis je van harte uit om te reageren, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn