RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hamsteren? Volle distributiecentra!

ALGEMEEN / CORONA –  Consumenten slaan nog steeds ruim in de supermarkten ondanks de oproep van het kabinet vrijdag om te stoppen met hamsteren. Dat is de eerste indruk maandag van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL). De organisatie riep Nederlanders zondag op om rekening met elkaar te houden en niet meer in te kopen dan nodig. Volgens het CBL is er genoeg personeel om de vakken weer gevuld te krijgen.

Vijf volle distributiecentra
De vijf distributiecentra van Albert Heijn liggen vol. Toch treffen klanten op dit moment lege schappen aan. Met man en macht werkt Albert Heijn met haar leveranciers en transporteurs om alle artikelen zo snel mogelijk in de winkels te krijgen.

“We moeten keuzes maken wat we naar de winkels brengen. De volumes zijn zo hoog dat we die artikelen brengen waar de meeste vraag naar is, zoals pasta, blikgroente, toiletpapier. Dus elke dag zul je nieuwe artikelen -die er vandaag niet zijn- in de winkels zien”, aldus Marco van Grinsven, directeur distributie & transport Albert Heijn.

Kijk hier eens: Volle distributiecentra!

Voedselvoorziening valt onder vitale functies
Dat betekent dat voor kinderen van onze collega’s wel school en/of opvang mogelijk is. Ook zetten we meer mensen in, zowel in onze winkels als in de bevoorrading. Op piekmomenten kunnen wij extra mensen oproepen. 

Bevoorrading
We verkopen op dit moment van bepaalde producten meer dan normaal. Zeep, handgels en houdbare producten zoals pasta. Onze distributiecentra liggen vol en we bevoorraden winkels dagelijks meerdere malen. Samen met onze collega’s, leveranciers, en transporteurs werken we hard om de schappen goed gevuld te houden.

Oproep
Nogmaals, distributiecentra zijn gevuld. De Klanten kunnen ons helpen door boodschappen te doen zoals ze dat normaal ook doen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn