RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

'Harry Potter' komt terug naar Gelderland

BEEKBERGEN - Na het succes vorig jaar in en rond kasteel Doornenburg keert Magical Castle Edition terug naar Gelderland. Maar in plaats van twee edities van één dag in Doornenburg gaat het dit jaar om een tweedaags fantasy- en avonturenevenement.

En ook de locatie is anders: Parc Spelderholt in Beekbergen. Parc Spelderholt is een instelling waar jongeren met een verstandelijke beperking werken aan het vergroten van hun zelfredzaamheid. Maar er staat ook een kasteel waar 1 en 2 juni Magical Castle Edition plaatsheeft.

Acteurs uit fantasyfilms

Bezoekers lopen acteurs uit fantasyfilms, waaronder de films rond Harry Potter, tegen het lijf. Een van hen is Ellie Darcey-Alden die de jonge Lily Potter speelt. En ook acteur Clem So geeft acte de présence.

So is tovenaar in de avonturenfilm The Crimes of Grindelwald uit 2018 met onder anderen Eddy Redmayne, Jude Law, Ezra Miller en Johnny Depp. Verder had hij rollen in onder meer The Force Awakens (Star Wars) en Spectre (James Bond). 

Een van de producenten van The Crimes of Grindelwald is J.K. Rowling, schrijfster van de immens populaire Harry Potter-reeks.

Kijk hier de reportage terug van 'Magical Castle Edition' in april vorig jaar in Doornenburg.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn