RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herdenking Woeste Hoeve

NIJMEGEN - .

Datum: vrijdag 8 maart 2019
Tijd: 12:00 - 13:30 uur
Locatie: de herdenking begint in restaurant De Woeste Hoeve, Oude Arnhemseweg 292, Beekbergen

Informatie:
Vanaf 12:00 uur wordt u in restaurant De Woeste Hoeve een kopje koffie of thee aangeboden.
Om 12:30 uur neemt de heer Harry Blom, voorzitter van de Stichting Monument Woeste Hoeve het woord. Aansluitend kunt u luisteren naar een toespraak van Nel Hafkamp-Veldwachter, nabestaande van een van de slachtoffers. Na haar toespraak zullen de deelnemers zich in een stille tocht naar het monument begeven voor een korte plechtigheid.

Indien u bij de herdenking aanwezig wilt zijn, wordt u verzocht dat door te geven aan de secretaris (telefoon 033-2853767 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook indien u officieel bloemen wilt leggen namens uw organisatie verzoeken wij u dit van te voren te melden aan de secretaris.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn