RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het Oranjepark bruist

Het was druk in het Oranjepark op zondagmiddag 12 augustus met het zomerse Muziek in de Parken. Deze middag stonden de bands Yours en Danny and the Wildcats op het programma. Het zonnetje scheen en rondom de muziektent allemaal kleedjes waarop de mensen gezellig zaten te luisteren en te kletsen onder het genot van een al dan niet meegenomen drankje en hapje. Kinderen speelden aan het water, eendjes werden gevoerd en langzaam vulde zich ook de dansvloer voor de tent op klanken uit de zestiger jaren.

Volgende week 19 augustus is het podium voor Pattiwael en Nanuru; singer/songwriter om 14.00 uur. Gevolgd door Mono; neder reggae met onder ander Martijn Koelemijer om 15.00 uur. Zet maar alvast in je agenda.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn