RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lepeltje Lepeltje in de rij in het Beekpark

Hoeveel geluk moet je hebben, de weersomstandigheden waren perfect voor een festijn als Lepeltje Lepeltje. Het vrienden en familie eetfestival streek dit jaar op 17, 18 en 19 mei neer in het Beekpark.

Zeker met een zonnetje is het Beekpark een gezellige en intieme locatie. Het hoeft er niet druk te zijn om het gezellig te laten voelen, maar druk was het op sommige momenten wel degelijk. Soms was het lepeltje/ lepeltje keurig in de rij voor het bier, het eten of de schmink. Alles was aanwezig voor mens en dier; potje bier en bakkie water. Elkaar ontmoeten, besnuffelen en even bijpraten. Klimmen en klauteren voor de kids en iedere ouder let op ieders kind. Bij het mannenspul was het wat minder druk dan bij het vrouwenspul. Maar ja, die mannen stonden in de rij voor de muntjes en om die weer uit te kunnen geven. Om uitleg te krijgen hoe het eten was vervaardigd, het menu kon worden samengesteld en hoe de prijs werd opgebouwd. Diverse landen waren vertegenwoordigd met hun culinaire “hoog” standjes.

Bij de frites leek de rij het langste. Een prijs van € 4,20 voor een puntzak friet, bleek geen belemmering. Eten en luisteren naar de Snowcats, een drankje en leuk gezelschap voor een kwebbeltje. Het gaat best wel goed in het Beekpark.

Lepeltje Lepeltje in het Beekpark
op 17,18 en 19 mei.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn