RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hoe breng jij jouw zomer door?

In de zomerserie ‘De zomer van’ brengt de redactie van Apeldoorn Direct in juli en augustus mooie, boeiende, ontroerende en inspirerende verhalen. Rode draad is de vraag: ‘Hoe ziet jouw zomer er uit?’ Wekelijks kijken we mee door de zonnebril van een Apeldoorner en zetten zijn of haar zomer in de schijnwerpers. Breng jij jouw zomer op een bijzondere manier door? Laat het dan weten!

Ken of ben jij nu ook zo’n Apeldoorner die zijn/haar zomer op een verrassende, bijzondere, anders dan andere manier doorbrengt? Train jij je bijvoorbeeld de hele zomer groen en geel om een sportieve prestatie te leveren later dit jaar? Zwerf jij van festival naar festival? Of blijf je liever thuis om de hele dag te breien? Graag komen wij met jou in contact om jouw zomer digitaal vast te leggen. Reageer dan onder dit bericht of mail je tip naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn